KONTAKT

Undersøgelse af FSV-kandidaters løn- og arbejdsvilkår 2016

Foreningen for Folkesundhedsvidenskab gennemfører i april/maj 2016 en løn- og arbejdsvilkårsundersøgelse for færdiguddannede kandidater i folkesundhedsvidenskab.

 

Alle færdiguddannede kandidater i folkesundhedsvidenskab opfordres til at deltage i undersøgelsen af FSV-kandidaters løn- og arbejdsvilkår. Det er således ikke forbeholdt medlemmer af Foreningen for Folkesundhedsvidenskab at deltage i undersøgelsen. Eneste krav er, at man skal have færdiggjort sin kandidatuddannelse i folkesundhedsvidenskab ved et dansk universitet og have ret til at bruge titlen cand.scient.san.publ.

 

Dele af resultaterne fra undersøgelsen vil blive offentliggjort her på foreningens hjemmeside, hvor du også finder tidligere års undersøgelser.

 

Oplysninger om løn- og arbejdsvilkår er meget følsomme. Derfor indsamles besvarelserne af vores online spørgeskema anonymt, og alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt. Der bliver ikke offentliggjort oplysninger, som kan føres tilbage til enkeltpersoner eller enkelte arbejdspladser. Der bliver heller ikke offentliggjort celler med færre end otte besvarelser.

 

For at komme i gang med at besvare undersøgelsen, kan du klikke på nedenstående link. Det vil være en god idé at finde din lønseddel for februar 2016 frem, da spørgsmål relateret til løn tager udgangspunkt i denne.

 

Gå til undersøgelsen: www.folkesundhedsvidenskab.dk/undersogelse 


 

facebook fb_group_32x32 in in