KONTAKT

Arbejder du med psykiatri, mental sundhed eller trivsel?


I FKFSV sætter vi nationens mentale helbred på dagsordenen til årsmødet 2014. Derfor har vi brug for at høre fra dig!

 

Årsmødet er en af de få gange om året, hvor en stor gruppe FSV'ere er samlet og sammen bliver klogere, diskuterer og styrker vores fællesskab – og vores eget og andres arbejde. Det er en oplagt mulighed for at dele dit arbejde med andre og få nye vinkler på de problematikker, du sidder med til hverdag.

 

For at supplere de kloge, gråhårede mænd og kvinder, på toppen af sundhedsvæsnets kransekage, og for at sætte fokus på alle de mange spændende projekter, vi ved, I alle sammen er med i, vil vi gerne krydre årsmødets hovedtalere med tre parallelle workshops, hvor I er eksperterne.

 

Det eneste, du skal bidrage med, er interessaent viden om dit eget arbejde. Så leverer vi en række diskussionslystne FSV'ere, smukke rammer og lys og varme på en efterårsdag.

 

Workshopsene kommer til at vare i cirka tre kvarter, og inkluderer et kort oplæg fra dig, som skal slutte med et par oplagte diskussionspunkter. Dernæst er det op til deltagerne at komme med alle mulige og umulige løsninger på de mange udfordringer, du står over for. Det kan være, du arbejder med at undersøge, hvorfor så mange unge falder fra deres uddannelse, fordi de har det skidt, og hvad man kan gøre ved det? Måske er du frivillig på et krisecenter eller arbejder for et andet tilbud til mennesker med mentale udfordringer? Måske er du med til at implementere din regions psykiatripolitik eller med til at formulere den i din kommune eller i staten? Måske laver du trivselsmålinger i folkeskolen? Måske forsker du i stress? Måske er du med til at lave kampagner, der skal nedbryde tabuerne om psykisk syge, eller måske laver du noget helt andet mindst ligeså spændende? Ligegyldigt hvad du laver, vil vi gerne høre om det!

 

Du behøver hverken at være færdiguddannet, have et ton erfaring eller være den fødte taler. Du behøver kun at arbejde med noget relevant inden for mental sundhed, trivsel eller psykiatri. Vi hjælper med alle de praktiske detaljer omkring workshoppen og sparker diskussionen i gang.

 

Send os et par linjer om dit projekt på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. inden den 22. oktober 2014 og fortæl, hvordan du ser det som et oplagt diskussionsemne. Så kan det være, at det bliver dig, der får lov at dele din viden og erfaring med andre FSV'ere og får vigtig feedback på dit arbejde.


 

facebook fb_group_32x32 in in