KONTAKT

Nedsat kontingent for ledige


Du har nu mulighed for at få nedsat dit kontingent til FKFSV, hvis du er ledig. Kontingentet reduceres til det samme som for studerende, dvs. kr. 100 om året. Kontingentet til Dansk Selskab for Folkesundhed er fortsat det samme, hvilket vil sige, at det samlede kontingent for ledige bliver kr. 600 om året mod kr. 700 for ikke-studerende, som er i arbejde. 

 

Hvis du allerede har betalt fuldt kontingent for et år, hvor du bliver ledig, refunderer vi forskellen, altså kr. 100. Opkrævningen udsendes som regel i december måned for det kommende år. 

 

Beslutningen om nedsat kontingent for ledige blev taget allerede på generalforsamlingen 2013, men er først blevet implementeret nu. FKFSV's bestyrelse beklager naturligvis, at det skulle tage så lang tid.

 

Hvis du er blevet ledig efter 1. maj 2013, har du imidlertid mulighed for at få refunderet kr. 100 af de kr. 200, som du har indbetalt i 2013. Det samme gælder, hvis du er blevet ledig i 2014.

 

Det eneste, du skal gøre, er at skrive til vores medlemsadministration på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Når du forhåbentlig snart kommer i arbejde igen, skal du huske at meddele det ved at skrive til den samme adresse.

 

Du skal være berettiget til at modtage dagpenge eller kontanthjælp for at kunne få nedsat kontingentet. FKFSV kan forlange dokumentation for din status som ledig.

 

>>> Læs mere om medlemskab af FKFSV


 

facebook fb_group_32x32 in in