KONTAKT

FSV-forskningskommunikation 2.0

I forbindelse med generalforsamlingen den 14. maj 2012 havde FKFSV inviteret cand.scient.san.publ. Nina Bjerglund Andersen til at fortælle om brug af sociale medier inden for folkesundhedsvidenskaben. Det hele foregik på Medicinsk Museion i København - nye medier i gamle rammer!

 

Se optagelser fra arrangementet

Arrangementet blev steamet live, og optagelserne af oplægget og de efterfølgende spørgsmål fra deltagerne kan findes længere nede på denne side.

 

Den adgangskode, som du skal bruge for at se optagelserne, finder du under Filer i Facebook-gruppen for FKFSV-medlemmer.

 

Baggrund

The Lancet er på Twitter, CDC i USA kører en aktiv Facebook-side og BMJ har mere end 15 blogs kørende parallelt til deres tidsskrift. Sociale medier stormer frem inden for forskningskommunikation. Med sin interaktive præmis åbner de op for helt nye muligheder for at kommunikere forskning og generelle folkesundhedsbudskaber – og for at forske. Folkesundhedsvidenskaben har allerede vist sig at kunne drage særligt fordel af, at kommunikation nu har fået en ny platform at lege på.

 

Nina Bjerglund Andersens oplæg inspirerede i høj grad til, hvordan deltagerne kan bruge sociale medier til at kommunikere forskning og folkesundhedsrelateret viden til verden og samtidig hente inspiration til deres eget arbejde.

 

 


Oplæg om FSV-forskningskommunikation 2.0

ved cand.scient.san.publ. Nina Bjerglund Andersen (desværre mangler de første ca. 2 minutter af oplægget)
Spørgsmål til Nina Bjerglund Andersen fra deltagerne 

facebook fb_group_32x32 in in