KONTAKT

Nudge-tilgangen til adfærdsforandring (Aarhus)

FKFSV har indgået et samarbejde med Dansk Magisterforening, der blandt andet giver medlemmer gratis adgang til en række arrangementer.

 

Tid:

Torsdag den 19. september 2013, kl. 17.00-20.00

Sted:

Aarhus (adresse kommer senere)

Deltagere:

Det er gratis adgang for medlemmer af DM eller FKFSV (du behøver ikke være medlem af DM). Se evt. hvordan du bliver medlem af FKFSV.

Tilmelding:

For at deltage gratis, skal du følge beskrivelsen, som findes i FKFSV's Facebook-gruppe for medlemmer eller skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Tilmeldingen foregår via DM's hjemmeside.

Kontaktperson:

Eventuelle spørgsmål omkring kurset rettes til Rune Schmidt på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Om arrangementet

Moderne adfærdsforskning viser, at vi benytter mentale genveje og indlejrede vaner, når vi navigerer i en stadig mere kompleks verden. Et nudge er et forsøg på at påvirke adfærd med indsigt i alle de faktorer, der får os til at afvige fra vores rationelle selvbillede, men som i princippet ikke burde påvirke os.

 

Oplægget vil gennemgå indsigter fra adfærdsøkonomien, samt hvordan disse indsigter kan vendes om, så de arbejder med og ikke imod os. Derudover vil oplægget diskutere, hvordan nudge-tilgangen kan benyttes i policy-kontekst og det bagvedliggende etiske framework, som sikrer, at man ikke manipulerer borgernes valg og adfærd.

Program

Oplægsholder: Andreas Maaløe Jespersen, cand.mag i filosofi, adfærdsekspert i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

 


 

facebook fb_group_32x32 in in