KONTAKT

Hvad er en fagforening?

FKFSV-arrangement den 1. december 2011 i Esbjerg

 

Dette sidste arrangement i år vil fokusere på: Hvad er en fagforening, og hvilke muligheder har jeg som studerende eller kandidat på arbejdsmarkedet, som det ser ud i Danmark i dag.

 

Vi har inviteret fagforeningen DJØF til at fortælle om, hvad en fagforening er, og de muligheder de kan tilbyde dig som national eller international kandidat i Folkesundhedsvidenskab.

 

Vi vil også komme ind på nogle af de fordele, du kan opnå ved et medlemskab af en fagforening og en arbejdsløshedskasse.

 

For at få nogle 'virkelige' eksempler har vi inviteret Pamela, en tidligere international studerende i Esbjerg, til at fortælle om, hvordan det er at arbejde i Danmark, når man ikke automatisk har en arbejdstilladelse. Pamela har boet i Danmark siden 2007 og har nu et fuldtidsarbejde, men har også erfaringer med studiejob og foreningsarbejde.

 

Dagsordenen for aftenen vil være:

 

17.00-17.10: Velkommen

17.10-18.30: DJØF

18.30-19.00: Pause med sandwich

19.00-19.30: Pamela

 

I løbet af aftenen vil der være lejlighed til at diskutere med andre folkesundhedsprofessionelle, og lette forfriskninger vil blive serveret.

 

Vi starter kl. 17.00 i mødelokale 2 på SDU, Niels Bohrs Vej 9 i Esbjerg.

 

Lad os vide om du deltager senest den 29. november 2011 på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


 

facebook fb_group_32x32 in in