KONTAKT

Kog dit sundhedsbudskab ned, og gør det skarpt

Årets første fyraftensmøde står i formidlingens tegn.

 

Tid:

Mandag den 27. februar 2017, kl. 17.00-20.00

Sted:

Store mødelokale (1. sal, rum 1.1.02)  [se på kort]
Statens Institut for Folkesundhed
Center for Sundhed og Samfund
Øster Farimagsgade 5
1353 København

Live:

Oplæggene kan også følges via live streaming fra kl. 17.00. Læs mere på www.folkesundhedsvidenskab.dk/live.

Deltagere:

Arrangementet er åbent for alle medlemmer af Foreningen for Folkesundhedsvidenskab og/eller Dansk Selskab for Folkesundhed.

 

Hvis du ikke er medlem, er du stadig velkommen til at deltage i et enkelt arrangement for at se, om det skulle være noget for dig. Se eventuelt hvordan du bliver medlem

Tilmelding:

Skal ske senest den 25. februar 2017 på én af følgende måder (gør ikke begge dele):

  • Medlemmer af foreningens Facebook-gruppe for medlemmer:
    tilmeld via denne Facebook-begivenhed
  • Andre: skriv til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

OBS! Hvis du tilmelder dig, regner vi faktisk også med, at du kommer! Vi har bl.a. brugt medlemmernes kontingent til at købe ind efter antallet af tilmeldte.

Transporttilskud:

Husk at du kan få transporttilskud, hvis du bor uden for Region Hovedstaden.

Kontaktperson:

Eventuelle spørgsmål omkring arrangementet rettes til Ea Busch-Petersen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Om arrangementet

I arbejdslivet – som fx forsker, specialist, konsulent eller fuldmægtig – er det vigtigt at være skarp i sin formidling for at få skabt resultater og forandringer i sit arbejde. Men hvordan undgår du at falde i akademikerfælden, når du skal skrive oplæg, artikler eller sagsfremstillinger til beslutningstagere og menigmænd, der ikke har en lang sundhedsfaglig uddannelse i bagagen?

 

Foreningen Folkesundhedsvidenskab inviterer til fyraftensmøde om at fatte sig i korthed og formidle sit fagstof på en måde, hvor de fleste kan læse med. Vi har inviteret retoriker Bjarke Lindemann Jepsen, der til daglig arbejder som konsulent hos Mercuri Urval, til at holde et oplæg kombineret med små øvelser, hvor vi sammen får sat fokus på den gode faglige formidling.

 

Fyraftensmødet er for dig, der gerne vil prøve at lægge den akademiske skrivestil på hylden, eller som har lyst til at skærpe din sproglige og skrivetekniske sans.

 

Vi sørger for en sandwich undervejs.


 

facebook fb_group_32x32 in in