KONTAKT

Brush-up-kursus i Stata (i Aarhus)

Er dine Stata-evner også lidt rustne, og kunne du godt kunne bruge et brush-up kursus i Stata inden specialet eller arbejdsmarkedet kalder? Eller trænger du bare til at blive gode venner med Stata igen?

 

Tid:

Torsdag den 26. november 2015, kl. 16.30-19.30

Sted:

Bygning 1261, lokale 118 (frokoststuen)

Aarhus Universitet

Bartholins Allé 2

8000 Aarhus C

Deltagere:

Arrangementet er åbent for FSV-studerende og medlemmer af Foreningen for Folkesundhedsvidenskab og/eller Dansk Selskab for Folkesundhed.

 

Hvis du ikke er medlem, er du stadig velkommen til at deltage i et enkelt arrangement for at se, om det skulle være noget for dig. Se eventuelt hvordan du bliver medlem

Tilmelding:

Skal ske senest den 19. november 2015 på én af følgende måder (gør ikke begge dele):

  • Medlemmer af foreningens Facebook-gruppe for medlemmer:
    tilmeld via denne Facebook-begivenhed
  • Andre: skriv til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med emnet "Tilmelding til Stata-kursus"
    (bemærk: du modtager ikke en bekræftelse, men får besked hvis du ikke har fået plads)

OBS: Tilmelding foregår efter først til mølle princippet (maks. 25 deltagere), så vent ikke for længe med at tilmelde dig. Når du er tilmeldt regner vi med, at du kommer!

Transporttilskud:

Husk at du kan få transporttilskud, hvis du bor uden for Region Midtjylland.

Medbring:

Computer, hvor der er installeret Stata.

Kontaktperson:

Eventuelle spørgsmål omkring arrangementet rettes til Ruth Kjær på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Om arrangementet

Kom til Stata-kursus med Foreningen for Folkesundhedsvidenskab, hvor Mette Lise Lousdal, ph.d. ved Institut for Folkesundhed på Aarhus Universitet, vil komme med tips til at organisere sine filer og holde overblikket over et større projekt, at lære sit datasæt at kende og omstrukturere det – og at vælge den rigtige analysestrategi. Tanken er, at I selv skal sidde med hænderne på tastaturet og øve undervejs. 

 

Derudover vil Mette Lise give gode tricks, fx hvordan du søger hjælp, når Stata ikke makker ret. Endelig kan du medbringe spørgsmål, enten aktuelle eller dem du aldrig fik stillet på statistikkurset.

 

Så tag din læsemakker eller din FSV-kollega i hånden og få opfrisket dine Stata-skills. 

 

Vi gi'r kaffe og aftensmad – og kurset er naturligvis ganske gratis for FFSV-medlemmer og FSV-studerende. 

 

Der vil efter kurset være mulighed for at blive hængende en halv times tid, hvis du skulle have lyst til at mingle med de andre FSV'ere.


 

facebook fb_group_32x32 in in