KONTAKT

Sundhed i Gellerup

Hvordan formidler man sundhed til 80 forskellige nationaliteter? Og hvordan arbejder sundhedsprofessionelle med at snige sundhed og livsglæde ind mellem den grå beton? 

 

FKFSV Aarhus og Folkesundhed Aarhus Vest inviterer til en temaeftermiddag med fokus på sundhed i et multikulturelt socialt boligområde. Vi hører også fra en ung FSV-kandidat om hendes daglige arbejde med projektet "Dit liv, Din Sundhed".

 

Tid:

Onsdag d. 6. maj 2015, kl. 16.30-19.00

Sted:

Folkesundhed Aarhus Vest

Gudrunsvej 3A

8220 Gellerup

Deltagere:

Arrangementet er åbent for FSV-studerende og alle medlemmer af FKFSV og/eller Dansk Selskab for Folkesundhed.

 

Hvis du ikke er medlem, er du stadig velkommen til at deltage i et enkelt arrangement for at se, om det skulle være noget for dig. Se eventuelt hvordan du bliver medlem

Tilmelding:

Skal ske senest den 27. april 2015 på én af følgende måder (gør ikke begge dele):

  • Medlemmer af FKFSV's Facebook-gruppe for medlemmer:
    tilmeld via denne Facebook-begivenhed 
  • Andre: skriv til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med emnet "Sundhed i Gellerup" (Bemærk: du modtager ikke en bekræftelse)

OBS! Hvis du tilmelder dig, regner vi faktisk også med, at du kommer! Vi har bl.a. brugt medlemmernes kontingent til at købe ind efter antallet af tilmeldte.

Pris:

Det er gratis at deltage.

Transporttilskud:

Husk at du kan få transporttilskud, hvis du bor uden for Region Midtjylland.

Forplejning:

FKFSV sørger for aftensmad og drikkevarer.

Kontaktperson:

Eventuelle spørgsmål omkring arrangementet rettes til Anne Bo på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Om arrangementet

Kom med og bliv klogere på, hvad der rører sig i det virkelige folkesundhedsvidenskabelige arbejdsliv.

 

Besøget ved Folkesundhed Aarhus Vest vil gøre dig klogere på, hvordan man arbejder med sundhed i et område med en stor andel af nydanskere/indvandrere, og hvordan man hjælper folk til at tage vare på egen sundhed, når deres liv samtidig byder på økonomiske og sociale problemer.

 

Vi får en rundvisning og møder bl.a. centerets leder Sussie Østerbye (sygeplejerske, MPH og Master i evaluering) og FSV-kandidat Sofie Høj Knudsen, som arbejder på et projekt, der tilbyder gratis forebyggende helbredsundersøgelser til aarhusianere i aldersgruppen 45-69 år i udvalgte boligområder.


 

facebook fb_group_32x32 in in