KONTAKT

Netværk for Kvalitet i Velfærdsektoren 

Arbejder du et sted i velfærdssamfundet, og står du med udfordringer om kvalitet, kvalitetsmålinger, kvalitetsudvikling, i teori eller praksis? Og mangler du et fagligt netværk at sparre med og få inputs fra? 

 

Så er FKFSV's Netværk for Kvalitet i Velfærdsektoren måske noget for dig.

 

Netværket har fungeret i 2014, og deltagerne har besluttet at videreføre det i det nye år. Men der er stadig plads til flere deltagere og flere perspektiver.

 

Planen er at mødes 3-4 gange i første halvår 2015 og drøfte problemstillinger på området. Første møde bliver afholdt onsdag den 21. januar 2015, kl. 15-17 hos:

 

Center for Sundhed og Samfund, lokale 5.0.22

Øster Farimagsgade 5

1353 København

 

Deltagerne byder selv ind med problemstillinger, de selv står med, områder de gerne vil have mere viden om, eller en spændende person på området, de gerne vil have i tale i et mindre forum.

 

Hvis du har lyst til at deltage – eller har en kollega, der burde deltage – og/eller har bud på problemstillinger, så kontakt tovholder for netværket Mette Munch-Petersen (Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 40 72 79 59) og hør mere eller tilmeld dig.


 

facebook fb_group_32x32 in in