KONTAKT

Miniseminarer om kvalitetstænkning

FKFSV lancerer en miniseminarrække om kvalitetstænkning i velfærdssektoren i tæt samarbejde med interesserede medlemmer. 
 

Tid:
  • 1. seminar: Tirsdag den 27. maj 2014, kl. 15-17
  • 2. seminar: Tirsdag den 17. juni 2014, kl. 15-17   Bemærk ny dato!
  • 3. senimar: Mandag den 25. juni 2014, kl. 15-17  Bemærk ny dato!

Som udgangspunkt håber vi, at du deltager i alle tre seminarer.

Sted:

1. seminar: Akkreditering Danmark, Emdrupvej 115A, 4., 2400 København NV [se på kort]

2. seminar: Bestemmes senere

3. seminar: Bestemmes senere

Live:

Vi vurderer senere, om disse seminarer egner sig til at blive live streamet.

Deltagere: Alle medlemmer af FKFSV og/eller Dansk Selskab for Folkesundhed kan deltage.
Tilmelding:

Skal ske senest den 15. maj 2014 ved at skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Vigtigt: I e-mailen skal du oplyse navn, ansættelsessted, relation/interesse/motivation for arbejdet med kvalitetstænkning samt særlige forhold, som du er interesseret i, og om du har lyst til at holde oplæg.

Kontaktperson:

Eventuelle spørgsmål omkring arrangementet rettes til Mette Munch-Petersen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 40 72 79 59. Du er også velkommen til at skrive eller ringe for bare at høre mere – eller komme med ideer og inputs.

 

Om seminarrækken

Der er mange initiativer for kvalitetsudvikling og -sikring i velfærdssektoren med mange fornuftige formål, rationaler og indhold. I praksis bidrager initiativerne af og til ikke umiddelbart til udvikling eller sikring. Mange af dem bidrager til øget arbejde, fx i form af dokumentation for medarbejderne. Det kan opleves som at tage tiden fra kerneopgaverne, og at det skaber dokumentation for dokumentationens skyld uden reel udvikling og/eller sikring. Det åbner op for drøftelser som:

  • Hvad er kvalitet, sikring og udvikling?
  • Hvad bidrager det til?
  • Hvilke tanker om kvalitet og udvikling ligger bag?
  • Hvilke udfordringer opstår der og hvordan løses de?
  • Kan man på tværs af velfærdssektoren få nye ideer, synergi og bedre rammer for medarbejdere og borgere?

Seminarrækken vil tage udgangspunkt i overvejelser og spørgsmål som disse og blive tilrettelagt efter deltagernes interesser. Forud for afholdelsen af første seminar vil deltagerne have mulighed for at byde ind med emner og problemstillinger. Hvert seminar tager udgangspunkt i et konkret kvalitetsinitiativ i velfærdssektoren, hvor en deltager fortæller om noget de arbejder med, hvorefter der er debat om oplægget og tilgrænsende emner og problemstillinger.

Hvis det er relevant for dig at dele dine overvejelser om kvalitetstænkning, dine udfordringer eller har nogle spændende vinkler eller bare gerne vil udfordres, så er seminarrækken noget for dig.

 

Når vi har modtaget tilmeldinger fra medlemmerne, vil gruppen blive sammensat, og temaer og oplæg vil blive endelig fastlagt.


 

facebook fb_group_32x32 in in