KONTAKT

Årsmøde 2016 og 10-års jubilæum

Mødet mellem flygtninge og det danske sundhedsvæsen

 

Foreningen for Folkesundhedsvidenskab holder årsmøde og 10-års jubilæum fredag den 4. november 2016 kl. 16.15.

 

Et af de seneste års helt store samtaleemner er den flygtningestrøm, som i disse år rammer Danmark og Europa. På årsmødet stiller vi skarpt på mødet mellem sundhedsvæsenet og de flygtninge, der kommer hertil. For hvad betyder denne udvikling egentlig for folkesundheden?

 

Hvilke behandlingstilbud har man som flygtning ret til? Hvilke sociale, kulturelle og økonomiske barrierer oplever flygtninge i mødet med sundhedsvæsenet? Hvordan håndterer sundhedsvæsenet de særlige sygdomsbilleder og –forståelser, som flygtninge kommer med? Og er der noget, vi overser og burde gribe helt anderledes an?

 

2016 er samtidig året, hvor vi fejrer 10-års jubilæum for Foreningen for Folkesundhedsvidenskab. Dette skal selvfølgelig også markeres med festtale og bobler.

 

Vi ser frem til en aften med lærerige oplæg og fejring af foreningen i de smukke rammer hos Domus Medica. Vi håber I vil være med!

 

 


OversigtProgramTilmelding – FFSV-prisen – Følg med online


Program

Årsmødet finder sted fredag den 4. november 2016 i Domus Medica, Kristianiagade 12, 2100 København Ø

FAgligt program

16.15-16.30

Ankomst

16.30-16.40

Velkomst

ved Mirja Kløjgaard, formand, Foreningen for Folkesundhedsvidenskab

16.40-17.20

Flygtninges adgang til sundhedsvæsenet

ved Svend Erik Brande, fagleder, Sundhedsenheden, Røde Kors

17.25-18.15

Flygtninge og sygdomsbilleder

ved Morten Sodemann, ledende overlæge, Indvandrermedicinsk Klinik, Odense Universitetshospital

18.15-18.25

Uddeling af FFSV-prisen

18.30-18.45

Festtale og bobler i anledning af Foreningen for Folkesundhedsvidenskabs 10-års jubilæum

ved Martin Strandberg-Larsen, Director and Head of GMA Lundbeck, foreningens første formand

Socialt arrangement

19.00

Middag og fest

 

 


Tilmelding

Alle er velkommen til at deltage i årsmødet, uanset medlemskab af Foreningen for Folkesundhedsvidenskab eller Dansk Selskab for Folkesundhed. Deltagelse i den faglige del er gratis for alle. Det sociale arrangement er gratis for medlemmer af Foreningen for Folkesundhedsvidenskab, mens ikke-medlemmer skal betale kr. 200. 

 

Sidste frist for tilmelding var mandag den 31. oktober 2016, kl. 12.00. Hvis du har spørgsmål vedrørende din tilmelding, så send en e-mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Framelding

Vi betragter alle tilmeldinger som bindende. Hvis du er medlem af FFSV eller DSFF og har tilmeldt dig det sociale arrangement, er sidste frist for framelding onsdag den 2. november 2016, kl. 10.00. Ved senere framelding er vi nødsaget til at sende dig en opkrævning på kr. 200 til delvis dækning af foreningens udgifter til mad m.m., som efter dette tidspunkt er bestilt. Hvis du har spørgsmål vedrørende din tilmelding, så send en e-mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Tilskud til transport

Hvis du er medlem og bor uden for Region Hovedstaden, kan du få tilskud til dine transportudgifter. For at få dit transporttilskud skal du følge denne vejledning

 


FFSV-prisen

FFSV-pris-hoptimist

På årsmødet uddeler vi FFSV-prisen, der gives til et medlem, som har gjort sig fortjent til en anerkendelse inden for folkesundhedsområdet.

 

Prisen kan blandt andet gives på baggrund af det arbejde, som vedkommende udfører, en speciel indsats i arbejdslivet, fritidslivet eller i foreninger, innovative tanker eller påfund eller noget helt andet, som har været med til at sætte folkesundheden på dagsordenen.

 

Alle havde mulighed for at nominere et medlem af foreningen indtil den 30. oktober 2016. Bestyrelse siger tak for de modtagne forslag. 

 


Følg med online

Igen i år vil det være muligt at følge årsmødet direkte via webcam på www.folkesundhedsvidenskab.dk/live. 

 

Under årsmødet opfordres alle deltagere – i salen såvel som bag skærmene – til at diskutere og kommentere, hvad de hører, i foreningens Facebook-gruppe eller på Twitter (brug #ffsvdk). Se eventuelt denne korte vejledning i brugen af Twitter.

  

facebook fb_group_32x32 in in

 

 

 

Årsmødet er støttet af:


dsff Dansk Selskab
for Folkesundhed

djoef

DJØF
Danmarks Jurist- og
Økonomiforbund


dm


DM
Dansk Magisterforening

dsr

Dansk Sygeplejeråd

Pharmadanmark

ku

Københavns Universitet

au

Aarhus Universitet

sdu

Syddansk Universitet

aau